Volledige automatisering

VOLLEDIGE AUTOMATISERING

SCHUIFPOORT AUTOMATISERING

ONDERGRONDSE AUTOMATISERING

Ondergrondse automatisatie

BOVENGRONDSE AUTOMATISERING

Bovengrondse automatisatie

SECTIONAALPOORT AUTOMATISERING

BINNEN DE GEVEL AUTOMATISERING

ROLLUIKEN  AUTOMATISERING

Om een schuifpoort te automatiseren is de FAAC 746/844 de koning onder zijn soort! Dankzij de in een oliebad draaiende aandrijving kan deze kleine motor  zonder problemen uw poort voor u openschuiven!


Deze automatisering heeft tal van programmatie mogelijkgeden  zoals het meesturen van verlichting langs uw oprit, een automatische dichtloop en volledige of gedeeltelijke opening.


Veiligheid is bij V.D.P. automatics één van de belangrijkste aspecten, daarom opteren wij steeds te werken met  een fotocelgordijn zodat de poort  altijd beveiligd is.


De folder van de FAAC 746/844 vindt u hier.

De ondergrondse automatisering is zeker en vast de meest esthetische oplossing op vlak van automatiseringen.  De motor wordt in de grond gestoken zodat deze na de afwerking nergens meer zichtbaar is.  Ook bij ondergrondse automatisering opteert V.D.P. automatics voor het gebruik van een fotocelgordijn voor de veiligheid.


De FAAC S800 is een hydraulische motor van top kwaliteit dat elke poort zonder meer opendraait. 


De folder van de FAAC S800 vindt u hier.

Om een bestaand hekken of poort te automatiseren zonder er een heel bouwproject van te maken heeft V.D.P. automatics de FAAC 400 en de FAAC S450H.


Deze hydraulische motoren hebben een zeer lange levensduur zelfs bij intensief gebruik! Ook bij deze automatisatie zorgt het gebruik van een foocelgordijn voor optimale veiligheid.


De folder van de FAAC 400 en S450H vindt u hier.

Afhankelijk van de grote van de poort kiest men bij V.D.P. automatics tussen de FAAC 600 en de FAAC 1000 voor het automatiseren van een sectionaalpoort. Dankzij hun tandriem-aandrijving hebben deze motoren een geruisloze werking! Als extra comfort geeft de motor twee minuten licht na het automatisch sluiten van de poort zodat u niet in het donker moet zoeken naar de deur.


Om veiligheid te garanderen werken wij bij de automatisering van een sectionaalpoort steeds met een optische encoder om inklemmingen zeker te voorkomen!


De folder van de FAAC 600 en 1000 vindt u hier.

Kantelpoorten voorzien van een containersysteem met gewichten of met een veerpakket langszij kunnen door V.D.P. automatics perfect geautomatiseerd worden zonder dat het uitzicht van de poort langs de buitenzijde verandert!


Dankzij het gebruik van zowel een encoder als een optische onderloopbeveiliging garanderen wij een veilige automatisering van uw nieuwe of reeds bestaande kantelpoort.


De folder van de FAAC 550 vindt u hier.

Het automatiseren van alle bestaande rolluiken en voorzetrolluiken is voor V.D.P. automatics ook geen probleem! Indien er rolluikbladen stuk zouden zijn kunnen wij die ook steeds vervangen in aluminium of PVC.


Het plaatsen van voorzetrolluiken als beveiliging voor winkelruiten, winkelingangen, elektrische schuifdeuren en toegangsdeuren is zeker ook geen onnodige investering de dag van vandaag.


Onmisbaar verbonden met de automatisatie van hekkens of poorten. U kan bij ons ook terecht voor de nodige videofooninstallatie steeds naar uw behoefte