Automatische deursystemen

AUTOMATISCHE DEURSYSTEMEN

V.D.P. automatics uit Maldegem biedt een zeer uitgebreid gamma aan automatische schuifdeuren om ingangen en doorgangen in gebouwen betrouwbaar, energie-zuinig en drempelvrij te maken.

LINEAIR AUTOMATISCHE SCHUIFDEUR

TELESCOOP AUTOMATISCHE SCHUIFDEUR

GEBOGEN AUTOMATISCHE SCHUIFDEUR

BADGECONTROLESYSTEEM

Lineair automatische schuifdeuren zijn de klassieke rechte schuifdeuren. Overal waar er voldoende ruimte voorzien is aan de zijkanten kan V.D.P. automatics deze plaatsen.


Dankzij deze automatische rechte schuifdeuren kan u uw inkom op een dicrete en elegante manier automatiseren. Indien u zich in een benauwde situatie bevindt is één druk op de knop genoeg om de deuren te  sluiten en te vergrendelen!


De mogelijkheden zijn eindeloos, u kan ook brandwerende en hermetische automatische rechte schuifdeuren laten plaatsen door V.D.P. automatics.

Deze telescopische automatische schuifdeuren zijn speciaal ontworpen voor gebouwen waar aan de zijkant van de schuifdeur weinig ruimte beschikbaar is maar toch een brede doorgang moet zijn.


Voor vluchtwegen en nooduitgangen is een telescopische automatische schuifdeur zeker de beste oplossing!


V.D.P. automatics geeft uw gebouw en inkom meer karakter met een gebogen automatische schuifdeur. Door meer aandacht te geven aan het architecturale geeft u uw klanten, uw personeel en uzelf meteen een gevoel van stijl bij het binnen komen van uw gebouw.


In tegenstelling tot de teleschopische en de lineare automatische schuifdeur vegroot de gebogen schuifdeur uw inkom.


V.D.P. automatics levert en plaatst ook badgecontrolsystemen van top kwaliteit! De mogelijkheden van een badgecontrolesysteem zijn zeer uiteenlopend, het kan gebruikt worden voor personeel in een bedrijfsgebouw maar ook als toegang voor bewoners van appartementen.


V.D.P. automatics helpt graag met het uitwerken van de verschilende mogelijkheden om uw doorgang te optimaliseren, aarzel niet om ons te contacteren!