Poorten & hekken

POORTEN & HEKKENS

SCHUIFPOORTEN

aluminium schuifpoort

DRAAIPOORTEN

Moderne draaipoort

HEKKEN

Een schuifpoort is een mooie, veilige en stevige manier om uw tuin af te scheiden van de straat. Schuifpoorten zijn ideaal voor plaatsen waar men beperkter is in ruimte, u kan uw auto perfect voor of achter uw poort parkeren. Enkel aan de zijkant is ruimte nodig om de schuifpoort open te laten schuiven. Om het openen en sluiten van de schuifpoort vlot te laten verlopen opteren wij altijd voor een schuifpoort op rails.


Zelfs naar elkaar toe schuivende poorten kunnen een grote meerwaarde zijn om de toegang te vergroten.


V.D.P. automatics   ontwerpt de gewenste schuifpoort steeds op maat  en volgens de smaak van de klant. Hout, metaal, padouck  of aluminium is  voor ons geen enkel probleem, wij hebben de kennis en de uitrusting om met alle soorten materialen uw gewenste  poort te ontwerpen en te plaatsen!


Ook voor de automatisatie van uw schuifpoort bent u bij V.D.P. automatics in Maldegem aan het juiste adres!

Of uw woning nu een modern of een klassiek design heeft, een draaipoort van V.D.P. automatics zorgt voor de kers op de taart! Ook de draaipoorten kunnen zowel in metaal, aluminium  als hout vervaardigd worden.


Ongeacht welke afwerking U wenst kan deze steeds gerealiseerd worden, strak en modern, rustiek en klassiek of een warme houten draaipoort met of zonder metalen kader.


De bovenkant van de draaipoort kan afgewerkt worden op verschillende manieren. U kan gaan voor een rechte, holle of bolle afwerking. V.D.P. automatics kan ook steeds een design naar uw wensen ontwerpen. Zelf een design ontworpen? Wij helpen graag uw dromen te realiseren!


Draaipoorten kunnen manueel gebruikt worden maar voor 100% procent gebruikscomfort kan V.D.P. automatics ook uw draaipoort volledig automatiseren!

Stevig maar geen volledig dichte afsluiting, dat is een hekken. Bij V.D.P. automatics heeft u een zeer uitgebreid aanbod klassiek, modern en industriële metalen hekken.   Een hekken is vaak het sierelement van uw oprit, V.D.P. automatics creëert het ontwerp dat perfect bij uw stijl past! Uw hekken wordt  gezandstraald, gemetalliseerd en gepoedercoat in het kleur dat u wenst.


Bij een metalen of aluminium hekken of poort is men veruit ongelimiteerd in de mogelijkheden waar wij U dan ook steeds graag voor bijstaan.


Een hekken is zowel met een manueel slot als volledig geautomatiseerd te verkrijgen.