Industriële & sectionaalpoorten

INDUSTRIELE- & SECTIONAALPOORTEN

SECTIONALE POORTEN

KANTELPOORTEN

INDUSTRIELE POORTEN

SNELLOOPPOORTEN

Een sectionaalpoort, garagepoort in de volksmond,  bestaat uit geisoleerde panelen die verticaal naar boven de garage inschuiven. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende types en kleuren om bij elk soort huis te passen! Het grote voordeel van dit type poort is dat hij bij het openen niet naar de voorkant naar buiten steekt en dat hij ook in de garage zelf niet veel ruimte in beslag neemt.


De panelen zijn steeds geisoleerd wat het energieverlies van de woning ten goede komt, hier heeft men dan ook de keuze tussen een 20 mm, een 45 mm en een 70 mm geisoleerd paneel.


Deze poorten kunnen ook volledig in hout afgewerkt worden om perfect bij de woning aan te sluiten.


Een sectionaalpoort kan zowel met de hand als mechanisch bediend worden. Bij een automatische  poort hoef je niet uit de auto te  komen om de garage te openen, simpelweg de app gebruiken op je gsm is voldoende!


Wij werken uitsluitend met het kwaliteitsmerk Novoferm zodat wij altijd de hoogstaande kwaliteit, waar  V.D.P. automatics uit Maldegem voor  staat, kunnen afleveren. 

Kantelpoorten zijn relatief goedkoop in vergelijking met andere garagepoorten. Deze worden ook vooral in garagecomplexen geplaatst door de stevige opbouw en geringe kost ten opzicht van een sectionale poort. Daarbovenop zijn ze ook erg sterk en inbraakwerend. 


Ook kunnen kantelpoorten voorzien worden in de meest uiteenlopende  kleuren. Automatisering is bij kantelpoorten ook mogelijk en verhoogt het comfort van de gebruiker.

Ook voor geïsoleerde industriële poorten ben je bij V.D.P. automatics in Maldegem aan het juiste adres! Dankzij onze ervaring en het gebruik van professioneel plaatsingsmateriaal zijn wij specialisten in het plaatsen van industriële poorten, ongeacht de afmetingen.


Wij werken steeds met het kwaliteitsmerk Novoferm. De industriële poorten van Novoferm zijn 40mm dik waardoor ze zeer isolerend zijn, daarbovenop worden ze steeds voorzien van gelagerde wielen en stevige scharnieren. Bij een industriële poort van Novoferm heeft u steeds een tal van opties zoals vensters, glasvelden en doorloopdeuren.


Zelfs voor plaatsing aan zee of in een aan corrosie onderhevige plaatsing kunnen wij gepoedercoate rails alsook een RVS beslag aanbieden


De industriële poorten van Novoferm zijn dankzij het veersysteem perfect in balans waardoor manueel bedienen mogelijk is, maar om het gebruiksgemak optimaal te benutten kan V.D.P. automatics steeds zorgen voor een volledige automatisatie!

Naast de gewone industriële poorten kan je bij V.D.P. automatics ook terecht voor snellooppoorten.


Een snellooppoort vergemakelijkt de doorgang en houdt de temperatuur van de werkruimtes beter vast waardoor u energie bespaart! Wij bieden ook  waterresistente uitvoeringen in inox   voor de voedingsindustrie.


Vooral waar snelheid in openen en sluiten met passage van heftrucks en orderpickers van belang is om temperatuur te kunnen behouden of stofverplaatsing tegen te werken is dit een praktische oplossing. 


De snellooppoorten zijn zelfherstellend waardoor in geval van aanrijding het doek terug in de geleiders word getrokken en de poort zonder probleem kan functioneren.


Verschillende uitvoeringen zijn mogelijk zoals met of zonder doorzichtige strook, gelakte profielen of zelfs een volledig RVS beslag voor plaatsing in vochtige ruimtes of frigo's.